INNKJØP FRA KRETA

   • Dato:13.10.2012
   • Klokken:12:21
   • Kategori:
   • Reise
   • Kommentarer: 26

Jeg klarer ikke dra et sted uten om å kjøpe noe. Da kjøpte jeg selvfølgelig noen klær og sånt til meg på Kreta. De hadde mange fine, små butikker. Det var mange butikker med merkeklær blant annet (vet ikke om det er fake eller ikke, men det bryr jeg meg ikke om). Vel, her er ihvertfall innkjøpet!Converse hettegenser // 22 ?Puma shorts // 10 ?Håndkle // 6 ?Dykkebriller // 3, 60 ?, tror jegVagia Mare postkort // 0, 30 ?Postkort // 0,30 ?Skjell // 0,50 ?Skjell // 0,50 ?Sånt skjell man kan høre havet i // 3, noe ? (husker ikke prisen helt, beklager)

 

Har du vært på Kreta før?

Forrige du kjøpte deg?

Hva syns du om innkjøpene mine?

KRETA 2012

   • Dato:12.10.2012
   • Klokken:18:11
   • Kategori:
   • Reise
   • Kommentarer: 10

Jeg har ikke blogget på en uke, det er fordi jeg har vært en tur på Kreta! Jeg var der med mamma og vi koste oss virkelig. Vi bodde på hotellet Vagia Mare. Kort vei til stranda, fint basseng, hyggelige folk, god mat og bare så mye mer!


Jeg og mamma dro forrige torsdag til Chania på Kreta med Star Tour. Vi hadde en herlig uke. Hotellet vårt het Vagia Mare, et lite og koselig hotell i Gerani. Stort sett lå vi ved bassenget, var på stranda eller solte oss på en solseng. Jeg har fått mer brunfarge, det trengte jeg. Om kvelden dro vi ut til Platanias. Der lå det mange fine, små butikker og resturanter. Jeg spiste masse souvlaki (grillspyd med grise-eller kyllingkjøtt).

Nå er det på tide å vise fram litt bilder jeg tok der. Flere bilder kommer senere, dette er bare noen bilder. De fineste og viktigste. Etterpå eller imorgen kommer det innlegg om innkjøpet, og masse fotoinnloegg. Tok jo 666 bilder der borte. Høres mye ut? Jeg syns det var lite jeg, haha!

Verandaen utenfor hotellrommet, med navnet på hotellet.Bassenget ved hotellet. Her tilbrakte jeg mange timer!Noe namnam må man jo unne seg. Her kunne man gå små, søte m&m-poser for 0,80 ?.Har sett en god del bilder av gjerde med solnedgang på Instagram, som jeg er blitt så inspirert av. Ved verandaen var det ettermiddagssol og et gjerde 4 meter unna. Det passet jo perfekt!

Stilig, jentete belysning i bassengene om kvelden!En av de første dagene skulle jeg til kiosken som var ved hotellet, da jeg så en nydelig, liten øgle! Kommer fotoinnlegg med bilder av denne idag. Ekstreme nærbilder får dere selvfølgelig se! Gled dere!!

"Mjau, mjau, kan jeg komme inn?". En kjempesøt mor til fire nydelige kattunger. Hun var sulten, og fikk mat av oss.

 

 

Legger inn flere bilder i dette innlegget seinere, men pc'en min holder på med en oppdatering, og da kommer jeg ikke inn i bildemappene mine.

 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012

Kategorier

Design

.. Designet er laget av: Heidi


Norske blogger Follow on Bloglovin
hits