Familiemøte

   • Dato:29.10.2011
   • Klokken:11:22
   • Kategori:
   • Marsvin
   • Kommentarer: 4

På torsdag tror jeg det var, eller så var det tirsdag. Vel, på en av de to dagene fikk Chocolate møte på kona si, samt datteren dems. Han ble veldig glad for å møte dem, og snuse masse. Så ble det rett og slett masse kos!

Jeg vil også si dere at snart skal det bli parring til Kull 5! Chocolate trenger ikke å vente så lenge nå, kanskje bare en uke eller to. I hvertfall trenger han ikke vente mer enn noen uker! Jeg gleder meg så til å få satt flere kull på Browny. Små søte tasser som løper rundt i buret og piper nydelig, det er noe av det søteste man kan oppleve. Så er det spennende med alt som skjer; bevegelse i magen til Browny, en vellyket fødsel, og da tiden man har dem framtil de skal få nye eiere. Det vil komme et stort innlegg, med forhåpentligvis en video når Chocolate er i gang.
Naww, han er helt gira på Browny!
Nå begynte hann å kjenne igjen en elsket lukt, som han har ventet på i evigheter! Men, skal ikke få parre seg enda.Sniff, sniff.Hvem er det egentlig?

   • Dato:23.10.2011
   • Klokken:10:21
   • Kategori:
   • Høst
   • Kommentarer: 24

Hei! Jeg lurer egentlig på hvem som leser bloggen min. Vet det er en del, og det er jeg kjempeglad for! Dere er verdens beste lesere!

Er du fast eller bare innom? Hva heter du og hvor gammel er du?En kveld med jentene i bilder (del 1)

   • Dato:23.10.2011
   • Klokken:10:06
   • Kategori:
   • Marsvin
   • Kommentarer: 6


Jeg tok masse bilder av verdens snilleste, søteste marsvinjenter i går kveld. Mens jeg kikket på bildene på kameraet mitt, tenkte jeg en liten stund. Før det plutselig kom opp en idè i hodet mitt! Bildene viste på en måte hvordan kvelden til Browny, Brazsilo og Muffin. Så hvorfor ikike lage et innlegg om kvelden dems, bare i bilder? Bildene viser tydelig hva de har holdt på med i går kveld.  Hi, hi.

De fikk også nytt bur i går. Eller ikke nytt da, rent mente jeg. Hver gang buret er nyvaska springer marsvina rundt i buret og er hypre i så mange timer i strekk! Jeg har såpass mange bilder å vise dere at jeg må dele innlegget opp i to deler. Når jeg telte fort i sta kom jeg opp i 41 bilder! OMG... Jeg er jammen glad i kameraet mitt, sånn at jeg kan knipse tusenvis av bilder til bloggen. Men også sånn at jeg har mange minner av marsvina for evig og alltid...
Likte du bildene?

Oppdatering fra i går-film, blad og ny topp!

På fredagen som var i går, var det som vanlig kosekveld med mamma. Vi så på en film, som het Enchanted, det var i hvertfall en litt veldig morsom vri på Askepott. Ikke den teite, kjedelige vanlige Askepott-filmen. Men en morsom, romantisk film. Vi så den på dagen, mens jeg hadde gjort i stand grønne druer og mamma røde, jeg hadde helt oppi potetgull i en bolle, og så hadde vi funnet frem pepperkakeboksen. Nå har de endelig fått inn Bisca's gode pepperkaker i butikken! 


Etter at vi hadde sett ferdig den, ordnet faren min i stand pizza. Han kjøpte på Miami Pizza, tror jeg. Den pizzaen kjøpte han til mamma, han selv og storebror. Men han kjøpte favorittpizzaen min til meg og lillebror. Den var ikke kjøpt på noe pizzasted, rett og slett på en helt vanlig matbutikk. Jeg er bare sååå dilla på Grandiosa Pepperoni! Første gang jeg spiste den, var på skolen. Hver tirsdag har vi kantine i storefri og da selger de blant annet biter av den pizzaen for 8 kroner. Nam, nam, nam, nam... Etter at jeg smakte den i kantina, begynte vi å kjøpe den som middag hjemme oftere.

Da jeg og mamma hadde spist opp var vi mette og fornøyde. Nå skulle vi på shopping! Jeg fikk litt mascara på øyevippene mine. Så sjekket jeg om jeg hadde lommebok, kamera og speil i veska. Det hadde jeg. Mamma fant fram veska si, og vi gikk ut den lyse døra hjemme. Jeg i pensko med paljetter, og mamma, nei, det husker jeg ikke. Om noen minutter var vi allerede framme ved Buskerud Storsenter. Fra stedet jeg bor til Buskerud Storsenter er det ikke langt i det hele tatt! Først var vi innom Økonomisko.

Jeg og mamma skikket og lette, men vi fant aldri noen kule billige vanntette støvler. Vi gikk til butikken på den andre siden. Butikken vi gikk innom nå var Eurosko. Der hadde de heller ikke det jeg var på jakt etter. Jeg vet godt at de har dyre priser på Dna, men vi bare gikk inn der for moroskyld. Jeg kan si dere to ting om den butikken: Nesten alle sko koster godt over 1000, og de selger for mye skinnsko. Snakker om dyremishandling!

H&M var neste stopp. Der, endelig! Der hadde de billige, flotte støvler. De kostet 300 kr. Så nå har jeg støvler for i år og starten av neste år. Vinteren er to ganger i året, vet dere. Eller, selv om jeg fikk meg støvler, er de ikke vanntette. Men den våteste vinterperioden er jo når det nærmer seg våren. På H&M fant jeg også en topp jeg har lett etter lenge. Den er med det leppe, tunge og tenner-merket. Aaaaaaarg! Hvorfor skal være så dårlig til å forklare?

 Rolling Stones, ja!

Til slutt nærmet det seg stengetid, men ikke for  Coop Obs! Coop er jo oppe til 22:00. Mamma lovte meg at jeg skulle få velge meg ut et jenteblad. Jeg så på bladene i bladhyllene lenge. Fra før liker jeg Kamille, men denne utgaven var litt tynn, så den ville jeg ikke ha. Mange jenter i klassen min leser Topp, men det er for mye Justin Bieber spør du meg. Jeg hater han, er jo rene jenta, babyen, homsen. Men husk, dette var min mening om han. Jeg fant et blad som het KK Jul. Et meget tjukt blad.

Det så ut til å være mye interresant der. Jeg kikket i det. Det så veldig spennende ut. Veldig mye tips til jul! Så var det også litt mote og interiør. Perkekt. Så dette bladet valgte jeg. Hå, hå, det er jammen interresant skal jeg si dere. Nå har jeg lest nesten hele bladet, hver eneste setning til nå! Og det er ikke så mye teit reklame der heller! Pjoo. Jeg andbefaler KK Jul på det sterkeste.
Hvordan har fredagen deres vært?

Har du sett Enchanted?

Har du sånn topp?

Har du dette bladet?

 

Kveldsmat

   • Dato:22.10.2011
   • Klokken:09:50
   • Kategori:
   • Marsvin
   • Kommentarer: 8

I går fikk marsvina våres gulrot til kveldsmat! De ble kjempeglade og begynte å spise og spise med en gang. Jeg tok ikke bilder av at jentene fikk maten sin, men det ble fort noen bilder av Chocolate. Selv om jeg ikke så så mye på Browny, Brazsilo og Muffin, tror jeg allikevel gulroten forsvant veldig fort. Chocolate spiste de mange gulrotbitene sine med god fornøyelse. Kveldsmaten varierer litt, men det ble i hvertfall det i går.Nam, nam, nam. Det var så søtt å se på godklumpen min (Chocolate) når han spiste kveldsmaten. Gulrot smaker godt! Eller for han da, jeg liker jo ikke gulrot. Jeg er jo bare agurk og potetspiser, ikke noe annet når det gjelder grønnsaker...

Naww, etter min mening er Chocolate verdens vakreste marsvin!!!!! Og så er han BARE min.Hva fikk dyra dine til kveldsmat i går?

Bloggvurdering-Marsvinamine!

Gratulerer så mye til http://marsvinamine.blogg.no! Jeg hadde på en måte en liten konkurranse om hvem som ble kommentar nr.2011. Og det ble henne. Nå skal jeg lage en bloggvurdering til vinneren!

Design: Et så vakkert design skal man lete lenge etter. Du har gjort en kjempebra jobb med designet ditt!

Skrivemåte: Det du skriver, skriver du helt fantastisk!!!!!!!! Jeg syns at denne bloggen er tjaa...favoritten min?

Bilder: Du er kjempeflink til å ta bilder, og putter bilder inn i alle innlegg! Yey!

Terningkast: 6!!!!!!

 

Greit at jeg lånte to av bildene dine? Om det ikke er greit kan jeg gjerne fjerne dem.

Hva syns dere om bloggvurderingen?

Pakke fra Best Friend

   • Dato:20.10.2011
   • Klokken:19:33
   • Kategori:
   • Marsvin
   • Kommentarer: 8

Hei igjen! Litt lenge siden sist, men lekser tar jo livet av meg, nesten. Heldigvis var det ikke så mye lekser til fredag, så nå fikk jeg jammen tid til litt blogging, gitt!

Tidligere i dag fikk vi en pakke fra Best Friend. Grunnen for at vi fikk pakka, er fordi for en stund siden oppdaget mamma en stein i tørrfôret til Best Friend! Moren min var veldig lur og sa ifra om det. Sånt går jo ikke ann, stein i tørrfôret! Vi syns det var en liten overraskelse da vi fikk noe igjen for det. Får jo mer enn bare tørrfôr igjen, vet dere.

Jeg ble veldig fornøyd da jeg hadde kommet hjem fra skolen. Der hadde mamma pakket ut godsakene vi fikk. Nytt tørrfôr, drops med jordbærsmak, grønnsakssmak og honningsmak og gnagekolber. Selv om jeg ikke vil bruke gnagerblandingen, vil pappa og lillebror og storebror det. Tror i grunn jeg kan litt mer dyr enn dem? Leser de dyreblogger med erfaring, som som http://hamsterdeg.blogg.no , http://marsvinamine.blogg.no og mange andre? Nei, det gjør de ikke. Det gjør jeg, og jeg kan mer dyr enn de tre.

Etter at jeg fikk se grundig på tinga vi fikk, løftet jeg opp Chocolate. Han måtte jo også se... Chocolate viste seg å være veldig nysgjerrig på de nye tinga. Snuste i evigheter samtidig som han fikk mye klapp og kjærlighet selvfølgelig. He, he.Day 6 - Antrekket ditt i dag

   • Dato:16.10.2011
   • Klokken:12:43
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 8

Day 6 - Antrekket ditt i dag

Jeg har ikke noe bilde av antrekket mitt i dag, men jeg har noen bilder av hva jeg hadde på meg i går. Iselin i klassen min hadde svart-hvittbursdag i går. Vi hadde det veldig koselig, vi jentene. Det vi gjorde var boksen går, gi et lite vink, gjemsel og danselek (jeg vant ikke). Så spiste vi pizza og kake, muffins og godteri.He, he. Jeg har praktisk talt forelska meg i denne stillingen. Den er liksom så fin og moterik. Etter at jeg jeg ble ute i danseleken, satt jeg sånn på gulvet og så på de som var igjen, mens jeg spiste godteri... Men dette og de andre bildene er tatt hjemme, da.Disse svarte og hvite perlearmbåndene kommer fra H&M. Om noen lurer på hvorfor  jeg har så mye fra H&M, så er det fordi moren min jobber der, og da får vi mye rabatter, og da er det enklest for meg og mamma å handle der.Lang singlet fra Cubus. Jeg kjøpte den før skolestart, siden det var så innmari mye salg. Ps: Ikke bry dere om den sjelen som dere ser nederst på bildet, det kryr av dem her hjemme. Dessuten tok jeg bildet selv, det ble ikke så veldig fint.Tightsen er fra H&M. Jeg har egentlig to stykker, men den ene ble jo ødelagt på en sykkeltur da jeg fikk vært litt uheldig. Begge de to er bestilt fra nettet i fjor.

2011!?

   • Dato:16.10.2011
   • Klokken:12:17
   • Kategori:
   • Konkurranse
   • Kommentarer: 0

Hei, alle sammen! Nå har jeg fått svart på kommentarene jeg har fått i løpet av sist gang jeg blogga. Og gjett hva jeg fikk se? Jeg sjekket hvor mange kommentarer jeg hadde fått, og da fikk jeg se at jeg hadde akkurat 2009 kommentarer. Før jeg oppdaget det var jeg absolutt ikke klar over at jeg hadde over 2000 kommentarer.

Men nå som vi er i år 2011, har jeg planlagt noe. Den som gir meg kommentar nr. 2011, fortjener jo ett eller annet. Premien vil jeg at skal være bloggvurdering fra meg. Jeg vet jo at noen har fått bloggvurderinger av meg før, og da kan det være greit om man får en annen premie? Har full mulighet til å lese bloggen til den som gir kommentar 2011 og så kan jeg kommentere bloggen deres i tillegg mye. Eller vil vinneren at jeg skal linke til bloggen i noen innlegg?

Hvis den som vinner er anonym, altså ikke har blogg, så gir jeg den neste kommentaren premien.

Blir du kommentar nr. 2011?

Den som vinner, må si hvilken premie den vil ha; bloggvurdering, at jeg leser og kommenterer bloggen ekstra mye i løpet av en dag, eller link til bloggen i noen av innleggene mine?

Brokkolistund

   • Dato:15.10.2011
   • Klokken:10:46
   • Kategori:
   • Marsvin
   • Kommentarer: 10

På morgenen i dag fikk marsvina frokosten sin. Moren min ordnet brokkoli for koseklumpene, som ventet og ventet på matmor. Til slutt kom da matmor, og da ble det kosestund i marsvinburene. Brokkolistund, for å si det sånn. Vi serverer ikke i så store porsjoner. Brokkoli kan marsvin få diarè av. Jeg vet at Browny reagerer litt på brokkoli, men hun liker det jo veldig godt. Så vidt jeg vet, er det veldig lenge siden hun fikk diarè av brokkoli.

Chocolate elsker brokkoli! I hans tanker er det noe av det beste som fins. Chocolate som er som regel veldig glad i de fleste grønnsaker. Og salat, brokkoli og agurk er en stor favoritt. Så når det gjelder brokkoli, er Chocolate skikkelig matmoms. Jeg har ikke fulgt så mye med, men jeg tror også Brazsilo og Muffin liker det godt.Naaw, brokkoligutten min.


Nam, nam, nam.
Kanskje ikke så enkelt å se at det er brokkoli som ligger der, men det var det.

Hva fikk dyret ditt/dyrene dine til frokost?

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012

Kategorier

Design

.. Designet er laget av: Heidi


Norske blogger Follow on Bloglovin
hits