Dyremisshandling. =C

   • Dato:31.03.2011
   • Klokken:16:25
   • Kategori:
   • Torturering
   • Kommentarer: 5

Jeg forstår ikke at det går an å være slemme mot dyr. Dyr er evig søte og mennesker som misshandler dem er MORDERE!!!! Men de fleste forstår ikke sånn. Dyreplagere og dyremisshandlere er noen JÆVLA duster, noen FAENSKAPENS IDIOTER og noen DJEVLER!!! Jeg syns folk burde stoppe dyremisshandling (de burde i hvertfall gjøre det med slemme folk isteden).

Pels og skinn.

Det finnes så mange folk som kler seg med skinnklær og pelskåper osv, bare for å være pen. Vet de ikke at det går med så mange dyreliv på det? Jeg forbyr pels og skinnklær, siden det hører hjemme på dyrene. Pels og skinn på menneskeklær ville vært akkurat det samme som å bruke menneskelik som klær. Man kan heller bruke falskt skinn og falsk pels. Det er i hvertfall ikke dyremisshandling...


 Hva syns dere om dyremisshandlng?

Synes dere synd på dyrene eller er dere noen jævla duster?

Chocolate og Browny dag 26 og 27

Dag 26:Den lille salatelskeren. Ps: Den spiste ikke alt det alene. Den fikk hjelp fra Chocolate, Browny, Cookie og Salameno også...

Dag 27:Dette er Browny, det! Hvis du ser den brune, store tingen i venstre hjørne, så er det en trestubbe. Den har jeg ikke fortalt om på blogg før. Det skyldes at jeg starta bloggen min på vinteren og da var den under snøen. Nå som det har smeltet så mye snø, er den sikkert synelig i hagen vår. Beklager for at det er mye bæsj ved siden av Browny men hun var gravid da dette bildet ble tatt, så da måtte hun spise for 3 babyer inni magen pluss henne selv. Da bæsjet hun ekstra mye også.

Likte dere bildene? (Håper det!)

Husk å følge disse bloggene:

http://gnagerverdenen.blogg.no

http://marsvinamine.blogg.no

http://hamsterkroken.blogg.no

 

 

Er med i fotokonkerranse!

   • Dato:29.03.2011
   • Klokken:17:07
   • Kategori:
   • Konkurranse
   • Kommentarer: 3Jeg er med i en fotokonkurranse hos http://gnagerverdenen.blogg.no . Her ser du et bilde av Chocolate. Det er favorittbildet mitt. Dette bildet deltar jeg med. Håper mange vil stemme på meg siden jeg er en ulykkesfugl. Da trenger jeg DIN hjelp. Her er en link til innlegget: http://gnagerverdenen.blogg.no/1300995205_ny_fotokonkurranse.html

Skal dere være med i konkurransen? Eller er dere allerede med?

Blogges!!!!

Chocolate og Browny dag 24 og 25.

Dag 24:

Den lille Salameno'en min. Ja, han er nemlig en gutt. Salameno er så søt!!!! Han har blå pupiller. Ser dere det?
Dag 25!

Nå har jeg kommet 25% av prosjektet mitt. Åltså en fjerdedel. Vel, nå kommer bildet:

På dette bildet ser du Salameno (i midten), Chocolate (helt til venstre), Browny (øverst), Brazsilo (ved rumpa til Salameno) og Cookie (ved siden av Browny). Det er hele familien, det! Men jeg MÅ jo vite hva dere syntes om bildene!

Kommentere? 

Jeg må utsette bloggen til Chocolate!!!!

   • Dato:27.03.2011
   • Klokken:13:58
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 2

På fredag etter at jeg hadde skrevet innlegget om at Chocolate skulle få blogg, fikk jeg problemer. Først sikret jeg meg om at ingen hadde det bloggnavnet han skulle få. Det var ingen som hadde det bloggnavnet. Så da satt jeg meg ned og prøvde å lage blogg.

Først skrev jeg ned bloggnavnet, så e-postadressen og til slutt passordet. Men da jeg var ferdig med det, sto det at e-posten var feil. Det er det som er problemet. Jeg kan vel ikke lage en egen e-post til Chocolate?? Trenger hjelp!!!!!!!!Chocolate og Browny dag 23 og 24.

I går hadde jeg ikke tid til å blogge, så jeg rakk ikke å skrive noe om dag 23. Vel, nå kommer bildet fra i går:Og i dag er det dag 24:Det var alle bildene for denne gangen.

Likte dere bildene? Sleng på en kommentar i kommentarfeltet, da!!!!!! =D

Blogges!♥

Chocolate skal få egen blogg!

   • Dato:25.03.2011
   • Klokken:15:21
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 3

Nå har jeg funnet ut noe. Jeg vil nemlig lage en blogg til Chocolate! Har planlagt en del, f.eks designet. Det skal være være et bilde av høy, der hvor jeg nå har lysegrønt på bloggen min. Headeren skal ha et bilde av enten bare Chocolate, eller av hele familien. Profilbildet han skal ha, viser at han liker å leke "busktroll".

Det kommer selvfølgelig til å være jeg som skriver, siden marsvin kan ikke skrive... Han skal legge ut mye info, f.eks om familien hans. Bloggen skal handle om hverdagen til Chocolate. Det kommer også til å handle om hva han har opplevd og hva han opplever. Dette blir gøy for meg! Håper mange vil lese bloggen hans.

Men hvis noen vil lese den bloggen, må jeg først og fremst lage den. Så må jeg finne på et navn. Kanskje bloggen skal hete chocolate.blogg.no. Håper det bloggnavnet ikke er opptatt... Eller så kan jeg jo kalle bloggen, godguttenchocolate.blogg.no. Eller det ble litt for langt, kanskje. Vel, jeg skal gi en beskjed til dere på denne bloggen, når Chocolate sin blogg er ferdig. Da skal jeg sende dere en link til bloggen hans.At Chocolate skal få egen blogg, må feires med fyrverkeri!!!

Synes dere at idèen min var lur?

Skal dere kanskje bli fast leser på bloggen til Chocolate?

Skal dere lage en egen blogg til dyret/dyrene dine?

Chocolate og Browny dag 21 og 22

I går var det dag nr.21 i prosjektet mitt!:

Dag 22:

 

Vel, hva syntes dere om gårsdagens bilde og dag 22-bildet?

Topp 5 blogger for denne uka

Hei! I denne uka har jeg sett veldig mye på bloggene til bloggvennene mine. Jeg har valgt ut de 5 bloggene som jeg likte best i løpet av denne uka. Her 5 noen linker til de jeg likte best:

http://dyra123.blogg.no

http://marsvinamine.blogg.no

http://ajsjatkavtarova.blogg.no

http://hamsterkroken.blogg.no

http://iz0.blogg.no

Vær ikke lei deg hvis du ikke kom på lista. Kanskje kommer du neste gang?

Likte dere ukas bloggere?

Hvem likte dere best?

 

Bildeopplastingsproblemer!!! Grrrr!!!!!!!

   • Dato:24.03.2011
   • Klokken:15:34
   • Kategori:
   • Torturering
   • Kommentarer: 0

Nå har blogg.no problemer med å laste opp bilder! Så jeg får ikke lasta opp bilder. Det betyr at jeg må utsette Chocolate og Browny dag 21, til senere. Dette bildeopplastingsproblemet går meg på nervene!

Lider dere også av dette problemet akkurat nå?

 

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012

Kategorier

Design

.. Designet er laget av: Heidi


Norske blogger Follow on Bloglovin
hits