CHILLER'N PÅ EN TIRSDAG KVELD!

Endelig ferdig med lekser og da kan jeg endelig få slappe av, gjøre det jeg vil! Jeg var litt sulten og tørst, så det ble til at jeg lagde meg kokte nudler (Klarte å lage de helt selv, skikkelig stolt lizzom) og drakk et stort glass med sjokolademelk. Nå hører jeg på musikk og blogger,. Det er livet! Har tenkt til å begynne på idrett, må jo få noe annet enn bare blogg å gjøre i fritida. Men pappa "Dyrt, dyrt!", "Må sjekke priser!", "La oss se" og "For langt unna!". Alt er ikke like enkelt å få til ifølge han. Men idrett vil jeg og skal jeg begynne på.  PAKKE I POSTEN + NEW IN!

For noen dager tilbake bestilte mamma noen klær fra H&M sin nettbutikk og hentet pakken på morgenen idag. Hun bestilte en ny genser og en skjorte jeg hadde ønsket meg lenge. En ny genser trengte jeg virkelig, for jeg har nesten ïngen. Singleter og topper har jeg uendeligvis av, men hver dag "Herregud, hva skal jeg ha på meg?! Jeg har jo ikke noe!". Stort problem hos mange jenter, haha.Uklart, stygt bilde. Jeg klarte ikke holde kameraet stille (typisk...). Og ermene på genseren har jeg jo plassert helt rart! Den er litt mer turkis-grønn, men kameraet mitt fikk ikke helt til den fargen.*Nærbilde*Uklart bilde. Hadde dårlig tid, for jeg skulle ut på fredagshandel med pappa.

 

Jeg og pappa var innom en billigbutikk inærheten, Price Club. Som jenter flest klarer jeg jo ikke å spare penger... De hadde en dusjsåpe til 12 kr som luktet så godt og da endte det jo med at jeg kjøpte den!
Hva syns du om klærne?

Er du flink til å spare penger eller må du kjøpe nesten alle fristelser du kommer over?

 

IDAG

Idag har ikike dagen vært så verst. Jeg kom hjem tidlig fra skolen for vi slutta 11:45. Heldigvis var det ikke så mye lekser. Når jeg kom hjem pratet jeg litt med mamma og begynte å titte i en H&M katalog som kom iposten igår. Etterpå satt jeg litt på mobilen. Måtte jo sjekke Instagram og sånt! Noen nye followers hadde jeg fått meg. Nå spiser jeg kyllingpølser i brød som er middagen. Er også litt stolt over meg selv, for jeg har spist 3 frukt idag! Målet mitt er 5 om dagen, som ikke er så lett å få til pga at pappa nesten aldri kjøper frukt.Hva har dere gjort idag, da?

ONE DIRECTION - LIVE WHILE WE'RE YOUNG

 

Jeg elsker å høre på musikk, og jeg har lagt helt elsk på denne sangen fra One Direction. Live While We're Young ♥ Den er utrolig bra! Er en skikkelig directioner, jeg. Hører på denne sangen og de andre cirka hver gang jeg er på Spotify (eller Youtube).

PÅ SKOLEN

Nå sitter jeg på skolen og blogger. Vi har datatime! Vi fikk gjøre hva vi ville de siste 5 minuttene. Dette blir bare et raskt innlegg, fordi snart skal vi spise. Jeg har med bare et eple, men spiser mer når jeg kommer hjem. Vi har hatt drittmatte og noen andre fag som er skikkelig dritt.


//Random arkivbilde//

IDAG

Idag begynte jeg og klassen klokka 9:00 på skolen (Vi møtte ikke opp på skolen, men i nærheten av skøytebanen). Vi hadde aktivitetsdag. Vi hadde potetløp, frisbee, kaste to forskjellige baller så langt vi klarte og frisbeegolf. Etterpå dro vi til skolen. Jeg spiste opp sjokoladen jeg hadde med og drakk kakao og sjokolademelk. Etter at vi hadde vært litt på skolen dro vi til fotballbanen og så på fotballkamp. To personer fra hver klasse (5-7.klasse) mot lærerne. Lærerne vant 3-1, tror jeg. Det ble masse "Buuuuu! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!", fordi vi ville jo at vi skulle vinne.

Dagen sluttet klokka 13:00. Når jeg kom hjem koste jeg marsvina, tok noen bilder, spilte Angry Birds, spiste et eple og drakk enda mer sjokolademelk. Og nå sitter jeg på pc'en, da.Eplehjerte.Skikkelig pent vær ute.Angry Birds Seasons. Noen andre enn meg som syns det er vanskelig å klare banene?

 

 

 

HELG, YES!

Og da kom endelig helgen! To dager uten skole blir herlig! Det blir deilig å få sove så lenge jeg vil, bruke dagen på andre ting enn lekser, slappe av, blogge, få masse tid med marsvina, blogge og mye mer.//Random bilde fra onsdag//


Ta en tur innom http://kristinapa.blogg.no !

 

PÅ SKOLEN

Nå sitter jeg og blogger på skolen. Vi har datatime og fikk gjøre hva vi ville i starten, og da bestemte jeg meg for å...Blogge! Yeah! Vi vant en volleyball i noe som heter "Aktiv på skoleveien". I friminuttet holdt vi på med den, det var veldig gøy! Men jeg hadde på meg en ring med en perle på, og den perlen datt av i friminuttet! Buuuhuuhuuuhuuu! *Gråtem, gråte, lissom*.// Arkivbilde fra igår, hadde ingen andre bilder å bruke, syns jeg //


Ta en tur innom bloggen http://kristinapa.blogg.no  !

 

DAGEN IDAG HAR VÆRT...

Idag har jeg hatt en ganske bra dag. Klassen min tok klassebilde og portrett idag. Vi hadde også vikar. Etter at vi hadde blitt fotografert, dro halve klassen hjem og resten skulle ha K&H. Jeg kom hjem cirka klokka tolv, siden jeg var en av de som sluttet tidlig. Når jeg kom hjem tok jeg noen bilder, drakk sjokolademelk og nå titter jeg i en H&M-katalog som nylig kom.H&M-katalog! Yeah!Ønkser meg den leopardmønstrete toppen! Ja, jeg er helt hekta på leopardmønster.

 

 

Hvordan har dagen din vært?


Ta en tur innom http://kristinapa.blogg.no

GYM!

Jeg kom hjem for cirka to timer siden etter å ha hatt gym i hallen. 2 timer med gym er skikkelig digg. Litt slitsomt av og til, kommer helt an på hva vi gjør. Da jeg kom hjem satt jeg meg ned på sofaen, slappet av og spiste druer og kjeks. Drikke masse vann også, det er sååå godt etter gymmen.

Kjeks! Skikkelig namnam. Jeg var veldig søtsugen når jeg kom hjem, hehe.Hva har du gjort idag?

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012

Kategorier

Design

.. Designet er laget av: Heidi


Norske blogger Follow on Bloglovin
hits