Våpen mot slemminger!

Det kryr av snikmordere på verandaen hos meg. Jeg hater de, men nå har jeg endelig funnet et våpen mot edderkoppene. Fluesmekker! Jeg anbefaler på det sterkeste. Når morderne går opp av sprekkene mellom treplankene, vær stille og så...Bare klask til. Flere ganger. Da er de GARANTERT døde. Om du tør, for de er sykt skumle.Noe lignende dette er de det kryr av på verandaen. Arg! Hvorfor må så fæle skapninger finnes?

 

 

Skjærebilder

I går var det en veldig nydelig skjære ute, ikke så langt unna. Den var stor og flott, og siden den var på nært hold, fristet den meg så mye til å finne fram mitt kjære Canon PowerShot A480! Flinke fuglen, frister en dyreelsker til å ta nydelige bilder av den. ♥Andebilder fra i fjor sommer
Likte du bildene?

Kanin i leire

I dag fikk vi ta med leiredyrene våre hjem. Min er en kanin, og den kom hjem i god behold. Det var litt synd på den andre K&H-gruppa, siden dyrene de hadde lagd eksploderte! Bare to dyr overlevde. Men de som var på min gruppe, hadde hele dyr.

MarsvinVSrotteJeg lurer på hva dere syns er best? Rotte, eller marsvin?Jeg syns i hvertfall marsvin. :3

Har selv lyst på rotte, men marsvin er fortsatt en favoritt.

 

Blogghamster

Nå har jeg skaffet meg en sånn blogghamster. Har hatt lyst på det lenge, men fikk det ikke til før nå, men jeg er meget fornøyd. Andre kan jo også ha glede av den søte lille tassen. Så søøøøøt. Har dere lagt merke til den teddyklokka mi? Ha, ha. Men, skal på kjøpesenteret, så må logge av nå. Etterpå kommer det kanskje bilder av innkjøpet.
Har du en blogghamster? Vet i hvertfall at http://hamsterdeg.blogg.no har.

Fugleinvasjon!

For noen dager siden regnet det fryktelig mye. Fossen bruset, og bakken full av meitemark. "Noen" fugler oppdaget dette, og plutselig var det en haug fugler på plenen vår. De spiste seg antagligvis gode og mette.

Har dere noen gang sett så mange fugler på en gang i en hage?
Rotteønske

Jeg og mamma har bestemt oss for en ting. Vi vil ha rotter. Kan ikke særlig mye om dem, så da vi snakket om dette ville vi ha en vakker jenterotte, så jeg sa at jeg ønsket meg rotte da jeg var på facebook for noen dager siden. Da fikk jeg nesten med en gang en kommentar av Tonje Lenore om at man skal ha minst to rotter, og takk for at du sa ifra! Det var veldig bra, sånn at når vi skaffer oss rotte, vet vi at vi må ha minst 2. En til hver, he, he!

Sånne rotter er min favoritt.


En sånn bok er kjekk å ha.
Møtte verdens søteste hamster!!! <3<3<3<3<3<3

Da vi leverte Cupcake og Nidar til dyrebutikken Tam, måtte jeg jo se på dyrene! Derfor jeg gikk inn i dyrerommet og gjett hva jeg så? En kjempenydelig hannhamster! Syriskt. Selv om jeg ikke er noe hamsterekspert, var det lett å se at det var en gutt. Store baller. Hamsteren var hvit og bittelitt grå, og så veldig interresert i meg også. Hver gang jeg gikk forbi, begynte den å bite i buret sitt. Kanskje fordi jeg var som skapt til ham?? Vel, jeg håper at han blir min snart... ♥♥He, he. Hadde ikke tatt noe bilder av drømmehamsteren, og dette var det eneste hamsterbildet jeg hadde...

Ugler er søte!


Se så søte de er!

Bildene er lånt fra Google.

Hva syns du om ugler?

Søte?

Stygge? Vel det er lov å si  sin mening!

Ta en titt innom:

http://nepaz.blogg.no


Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012

Kategorier

Design

.. Designet er laget av: Heidi


Norske blogger Follow on Bloglovin
hits