2 timer med gym

For en stund siden nå kom jeg hjem fra skolen etter å ha hatt to timer gym. Eller hallen da, det var der vi gjorde det. Vi startet med å jogge noen ganger rundt.

Så hadde vi et slags ballspill, hvor jentene ble delt opp i 2 lag, og guttene i to lag. Jentene var på den ene siden av banen og spilte mot hverandre, mens guttene var på den andre. Det var sånn at vi skulle kaste ballen til hverandre flest mulig ganger uten at motstanderene tok tak i ballen. Om vi klarte det 5 ganger, fikk vi ett poeng. Stillingen ble til slutt 11-7, om jeg husker riktig. Laget jeg var på, vant.

Etter det spilte vi badminton. Jeg spilte sammen med venninen min Emma, og den høyeste scoren vi fikk var 10. Så spilte vi innebandy. Ganske gøy, men man blir veldig sliten når man har holdt på med andre ting også. Innebandy var det siste vi gjorde før vi gikk i garderobene for å skyfte og dusje. Jeg drakk også masse inni der, nesten en hel flaske med drikke. Herregud, som jeg var tørst da! Jammen glad jeg hadde med drikkeflaske. Nok trim for idag!Så lite hadde jeg igjen da jeg kom hjem...Vått hår!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits