Vært hos bestefar

Da er jeg hjemme igjen etter å ha vært hos bestefar. Svært koselig å være der borte, jeg føler meg veldig hjemme. Det er så rolig, vakker natur, og jeg syns bestefar er kjempesnill. Og morsom, haha, jeg har fått humoren min fra han, det er helt klart.
 
 
Stratos som jeg spiste i bilen. Qdol isteden for Idol, haha!


 


Storebror låste stuedøra, så jeg måtte ta en annen vei...
 


Gresset er ikke klippet på en stund, skjønner jeg. Deilig å gå i (føles ut som det er mykere enn bomull), hjemme hos meg blir gresset klippet hver uke, det får jo ikke tid til å vokse i det hele tatt! Ikke så godt å gå i...Var litt surt, det eplet.Elsker å sitte i epletreet, er så koselig oppi høyden.
 
 

  • Dato:26.08.2012
  • Klokken:20:05
  • Kategori:
  • Sommer
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Beneeedicte.blogg.no

Dato: 27.08.2012 Klokken: 22:15

Hei! Du veit hvem jeg er:). Det jeg ville gjøre i denne kommentaren var egentelig og si litt om bloggen din; den er kjempefin og jeg leser den ganske ofte. Men jeg synes det blir litt mye marsvin. Det er litt kjedelig og lese om. Håper du tar dette på en positiv måte! For jeg mener det absolutt ikke slemt! Alt jeg vil er at du skal blogge litt mer om deg selv, outfits, hverdag, hobby, klær, mote osv :D! Da ville bloggen vært litt mer intresang. Hadde lest den oftere også.

Håper på svar:)!

Camilla Elise

Dato: 28.08.2012 Klokken: 14:40

Beneeedicte.blogg.no: Siden jeg har marsvin blir det en del blogging om dem, men jeg kan selvfølgelig blogge mer om andre ting også (f.eks de tinga du nevnte)! Takk for tipset! :)

Skriv en ny kommentar

hits