FLOM, EKSTREMVÆR, STRØMBRUDD OG MYE MER, SOM ET ORDENTLIG MARERITT!!! :OIgår regnet det hele dagen. Mot middagstid og litt senere ble det helt ekstremt! Jeg var hjemme med brødrene mine og pappa, mens mamma var på jobb. I 22:00-tida  sånn cirka, husker ikke helt, men strømmen gikk. Det ble bekmørkt, og vi tente stearinlys og fant fram noen lommelykter. Jeg håpet at mamma skulle komme seg trygt hjem fra jobb, siden i sånt vær er det ikke spesielt trygt å kjøre. Hun kom hjem til slutt, og fortalte at i en av de andre blokkene strømmet det vann inn i kjelleren (der er det leiligheter), og folk prøvde å stoppe vannet. Det hadde gått bra. Og nede i sentrum var det som et svømmebasseng. Vannet gikk langt opp på hjulene på bilene.

Jeg og lillebror lagde lysshow med minlommelykter.


Etter en stund kom lyset tilbake. Jeg og resten av familien min gikk ut i gummistøvler og så hvordan det gikk med gangstien ved bekken. Vannet rant over den, og rekkverket var løst, hang og slang. Jeg prøvde i fotografere det, men selv med nattbilde-modusen på kameraet mitt og full lysstyrke, gikk det ikke an å få ordentlige bilder. Vi kunne heller ikke gå for nærme. Mamma og en vi kjenner som bor her, snakket sammen. Plutselig gikk strømmen på nytt. Jeg var på facebook på mobilen. Jeg måtte vite hvordan de andre hadde det. Noen fortalte at de hadde gått rundt i området og sett store skader og sånt, andre at kjellere og garasjer hadde vann i. Noen fortalte også at veiene,, var rene Drammenselva... Strømmen kom tilbake og jeg kunne lade mobilen litt. Men det kom store buldrelyder fra bekken som vi bor ganske nærme. Og så... en ekstra stor buldrelyd. Vi gikk ut og der, var visst gangstien totalødelagt. Jeg lurer virkelig på hvor den ble av...? Jeg var redd for at bekken skulle ta med seg plenen og deler av leiligheten vår, hvor marsvina er. Den gjorde IKKE det da, men jeg kan bekymre meg litt mer enn nødvendig i sånne situasjoner, da.

Vi begynte å bli trøtte etter en unormal dag. Mamma og jeg tok ikke sjansen på å sove i leiligheten, i bilen var det tryggere. Jeg sov ikke stort mer enn 1 og en halv time. Sovnet ikke før klokka var rundt 3:00. Og våknet cirka 4:30. Nå var det lysere, og mamma og jeg gikk til gangstien og prøvde å ta bilde av den ødelagte veien. Jeg hadde ikke nok batteri på mobilen min til å ta et bilde, for jeg rakk ikke lade den så mye.

Leiligheten var like hel selvfølgelig, men ved gjerdet utenfor, var det ikke lenger en vanlig bakke ned ved gjerdet. Det gikk rett ned. Vi var litt inne, og hentet kameraet, for at jeg kunne ta et bilde av gangstien. Jeg og de andre hadde sovet ekstremt lite. Så vi la oss på sengene våres like etterpå, nå som regnværet endelig hadde roet seg.

//Gangstien//

Hvordan var været hos dere igår?

Noen andre som har opplevd lignende?

 

 

 

  • Dato:07.08.2012
  • Klokken:19:06
  • Kategori:
  • Torturering
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

benediktelouisee

Dato: 07.08.2012 Klokken: 21:44

Uff så skummelt!

Ha en fin kveld videre :)♥

Anette

Dato: 08.08.2012 Klokken: 12:12

;o !

stakkars dere :/

vi har hatt masse sol her :D

Camilla Elise

Dato: 09.08.2012 Klokken: 11:37

benediktelouisee: Ja.
du og. :)

Camilla Elise

Dato: 09.08.2012 Klokken: 11:38

Anette: Heldiggriser... -.-

Skriv en ny kommentar

hits