Tur til kjøpesenter betyr nye innkjøp

Hei! Fikk tid til å blogge på morgenen allikevel. Jeg var på Liertoppen i går (har jo allerede blogget om at jeg fikk autograf av Tooji og sånn), og da kjøpte jeg meg noen klær. På bildene viser de mange klær, men jeg kjøpte bare bikinien i følge mamma, Kunne gjerne betalt for flere av klærne, jeg da. Men hun er så snill. Jeg trengte noen nye plagg.

Og så var vi på Tam Liertoppen og så på de søte dyrene. Vi fikk ikke sett på chinchillaene, fordi de lå inni husene i buret sitt og sov. Men de hadde inne en kjempesøt svart kanin. Den hoppet hele tiden opp på huset og moret seg. Jeg så om de hadde noen "vanlige" rotter, men det hadde de ikke. Bare søte, morsomme, herlige ørkenrotter. De hadde også to mus. Tam Liertoppen er den eneste dyrebutikken ever, hvor jeg har sett at de har mus.

Jeg tar ikke bare med innkjøpene, men også andre bilder jeg tok. Ïkke Tooji-bildene da, men de ser du her: http://camillasparadis.blogg.no/1340314151_mtte_tooji.html. Jeg begynte å ta bilder fra da vi byttet buss i Drammen. Vi var innom McDonalds og spiste middagen vår der, men etter det var det som regel bare Tooji-bilder av de bildene jeg tok på senteret. Da jeg kom hjem ble det fotografert innkjøpene.Venter på neste buss. Det var glovarmt, og så fantes det nesten ingen skygge der vi sto! Holdt på å dø av varme. :PBilde på veggen til McDonalds i Drammen, ved torget. De hadde ikke McFlurry med Oreo da jeg spiste her sist. Og det er urettferdig da... Vel, jeg er mer glad i annerledes is. Ja, snakker om sånn butikkis, sånn vanlig, liksom.Mcdonalds. Ser ut som merket dems er en bøyd pommes frites.Bragernes torg. Måtte spørre mamma før jeg skrev det, for jeg er elendig i geografi. Men hadde faktisk riktig, for en gangs skyld.

...Aner ikke om jeg noen gang har vært i den H&M butikken. Fortsatt i Drammen, grunnet treeeeeeeiiiiig buss.
Skygge, mye skygge. Men det er midt i veien, typisk. Kan ikke akkurat stå mitt i veien bare for å avkjøle meg litt.Endelig fikk vi satt oss i busen. Tar bilde fra der jeg sitter.Her sitter jeg på McDonalds Liertoppen og venter på mat.De hadde ikke appelsinjuice, og da ble det vann. Uansett sunnere.Pommes frites og en hamburger på meg, da.Etter å ha hørt Tooji synge og sånt, måtte jeg bare ha dessert.Nam, nam.Solnedgang.

Innkjøp:Genser fra Cubus.Singlet fra H&MSinglet fra H&MSinglet fra H&MBikini fra H&M

Baksiden av underdelen.Shorts fra H&MShorts fra H&M.Skjørt fra H&MTights fra H&M.Solbriller fra H&MToalettmappe fra H&M.Hårstrikker.Kort 3 kr stk. Det var 3 for 2i tillegg.

 

4 kommentarer

Ulrikke Korup

Dato: 22.06.2012 Klokken: 12:07

Fint innkjøp!

-Kommenter gjerne tilbake! :)

Karoline - karrogirl.blogg.no

Dato: 25.06.2012 Klokken: 15:46

Har den samme genseren! :-)

Fine innkjøp!

- kommentere tilbake?

Camilla Elise

Dato: 27.06.2012 Klokken: 10:13

ASAC: Takk!

Camilla Elise

Dato: 27.06.2012 Klokken: 10:14

Karoline: Hehe, den virket veldig kjent ut!

Skriv en ny kommentar

hits