Teknisk museum, resten av bildene

På tirsdag var jeg på Teknisk museum med klassen, og da jeg kom hjem, noen timer senere, blogget jeg. Og det ble selfølgelig bildeopplastingsproblemer, så jeg fikk ikke lasta opp alle bildene jeg skulle! Og nå er det fredag..Kanskje det var på tide å legge ut resten?Meg i den HØYE trappa.Den her funket! Jeg og Zahra testet den. Men den kunne ikke spille av musikk da, tror jeg. Vi fikk i hvertfall ikke til det. Men man kunne bruke knappene og bevege oss rundt på en meny.Morsom Iphone som befant seg på samme rom sånn den på bildet over.

Den hunden trykket på en Ipad. Haha! Måtte bare ta bilde av den.Min og Zahras sko. Den grå stoffskoen er min. Bildet ble egentlig tatt med en feiltagelse av Zahra, men det ble fint da.Pass dere kjeltringer, ellers gir jeg dere et spark bak!


Jeg tok bilde av Zahra gjennom en greie hvor det sto en på hver side, og da kunne man se hverandre. Dårlig kvalitet på bildet, tok uten blits. Jeg prøvde å ta med blits også, men de funker dårlig. Om det ikke hadde vært glass på hver side, ville bildet blitt bedre...
Vi brukte en heis, som førte ned til et skikkelig kult glassrom. Om man gikk lenger, kom man til en "skog" og så var det en dør som man kunne gå inn. Det skulle være noe sånne skummle greier der, men det dukket ikke opp. Kanskje vi sto der inne for kort. Men så måtte vi dra hjem med en gang, vi var der altfor kort, syns jeg.Anbefaler ikke å gå her alene. Veldig forvirrende.Nye PB på facebook. <3Selvportrett som jeg tok da jeg nærmet meg der jeg bor, etter å ha vært på Teknisk museum.

Tok enda et til av meg. Ganske likt som det forrige da.Blåste på løvetannen mens jeg tok bilde. Ble ikke særlig fint, for å si det sånn.Innkjøpet fra suvenirer-butikken! Iphoneviskelær, 3D kort med kolibri på, skonøkkelring og en greie.

 

 

  • Dato:08.06.2012
  • Klokken:15:10
  • Kategori:
  • Venner
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

May-Teresa

Dato: 08.06.2012 Klokken: 15:19

fine bilder!

Camilla Elise

Dato: 13.06.2012 Klokken: 14:39

May: Takk!

Skriv en ny kommentar

hits