Klassetur til Teknisk museum

I dag var det for engangs skyld ikke en kjedelig skoledag, for vi dro til Teknisk museum! Jeg har vært der en gang før, og det er så mye spennende ting der. Jeg og Zahra gikk sammen hele tida, og så kjøpte vi masse ting. På den butikken hvor man kunne kjøpe ting og suvenirer, kjøpte jeg nøkkelringsko, sånn greie (vet ikke hva de kalles), 3D kort med kolibri på, og så kjøpte Zahra Iphone viskelær til meg. Hadde veldig lyst på, men hadde ikke råd til den selv, man bestisen min var så snill. skylder henne 5 kroner da, men det skal hun snart få.

Vi var på et sånt såpebobleshow og det var veldig morsomt! Til sammmen i dag har jeg tatt over 100 bilder! Men det må man bare regne med når man er så glad i å ta bilder, og skal fotografere alt i hele verden, liksom. Men nå er det snart middag, kyllingkjøttdeig og ris. I går spiste jeg kyllingnuggets og ris. Jeg elsker kylling, og jeg elsker ris. Det er så godt!A real bestfriend is always there for you.Poseringsbestisen min.Hehe. Jeg er glad på dette bildet, jeg. Zahra var fotografen.

Jeg liker speil.Zahra er blitt bonde, liksom.Det har igrunn jeg blitt også. Haha!Zahra sitter i den digre trappa. Altså at trappetrinnene var kjempestore og høye.


Har litt problemer med bildeopplastinga nå, flere bilder kommer senere.

 

  • Dato:05.06.2012
  • Klokken:17:52
  • Kategori:
  • Venner
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits