Hårpynt

I en blå gjennomsiktig glassbolle på badet, har jeg hårstrikker, spennen og hårklemmer. For en stund siden gikk jeg gjennom bollen og kastet det mest barnslige +det jeg ikke trengte. Men jeg har fortsatt mye igjen! Jeg har noen få teite ting igjen, men de bruker jeg ikke. Har bare tatt vare på dem av en eller annen merkelig grunn. Aner ikke hvorfor.

Jeg er ikke den som bruker mest hårpynt, men når vi har M&H på skolen, må jeg jo ha en hestehale (er egentlig ikke så glad i å gå med hestehale, men må man, så må man). Kan også gå i fletter, men det tror jeg ikke at jeg vil. Spenner bruker jeg litt mer av. Det kler jeg MYE bedre! Da vi lagde pepperkakehus tidligere denne måneden, sa mamma at jeg måtte sette opp håret. Jeg overdrev litt mye. Hadde i over 20 spenner, og lo mye. Det var ikke så pent da...

 Har ikke brukt disse på så lenge jeg kan huske.Disse er veldig dårlige, men er så artige!Bruker ikke, bare har.Disse er litt søte. Pleier ikke bruke dem da.Disse bruker jeg ofte. ikke de turkise da. Dn passer cirka nothing.

Pleier ikke å bruke disse heller.Heller ikke disse.Disse er egentlig litt fine.Disse har jeg tenkt til å kaste. Stygge og barnslige.ehhhee. Bruker de ikke.


Får kaste denne da, også :D

Har aldri brukt disse hårklemmedingsene.De er bittesmå. :P

 

 

  • Dato:19.04.2012
  • Klokken:15:07
  • Kategori:
  • Mote
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

zahrasverden

Dato: 19.04.2012 Klokken: 17:41

De er jo nydlige!!!!!!!! Hvorfor kaste dem! Likte alle samme jeg ;)

Camilla Elise

Dato: 20.04.2012 Klokken: 18:28

zahrasverden: Takk! Okei da, kan ta vare på dem jeg ikke bruker enn så lenge. ;-)

zahrasverden

Dato: 21.04.2012 Klokken: 19:43

:) Likte alle :) Og de siste er jo mega søte !!!!!!!!

Camilla Elise

Dato: 24.04.2012 Klokken: 14:47

zahrasverden: Okei, da. :)))

Skriv en ny kommentar

hits