Dagen i dag

Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om hva jeg har gjort i dag, og hva jeg skal gjøre!


Skoledagen har vært kjedelig som vanlig, men jeg elsker friminuttene. Særlig storefri på tirsdager. Da har vi kantine! Jeg pleier å kjøpe fruktbeger, men kunne ikke akkurat kalle det fruktbeger i dag. Frukten var puttet oppi poser! Vanskelig å ta ut, så akkurat i dag syns jeg skolen jeg går på virket litt fattig, eller bruker penger på unyttige ting i steden.


Etter skolen dro jeg på Kiwi for å kjøpe godteri til kinoen. Ja, du hørte riktig, kino. Det er på skolen for klassen min. Ikke alle skal komme, men jeg har ikke hørt om så mange som ikke skal. Jeg puttet smågodt oppi sånn beger. For et beger med godteri var det litt dyrt, 54,40 kroner. For 1 kilo i sånn pose kostet det over 100 kroner! 1 kilo er egentlig ganske mye godteri da. Jeg skal i tillegg til et sånt beger med godteri ha med meg Litago sjokolademelk.

Jeg skal snart spise medisterpølse og pasta. Pappa som kjøpte det, han kjøper det samme kjedelige hele tiden. Ikke særlig sunt, heller det han pleier å kjøpe. Ofte har vi pizza to ganger i uka. For mye. Hvorfor kan han ikke kjøpe mer godt og annerledes. Mer kylling f.eks, sunt og godt. Jeg så gjennom reklamen i går, og i brosjyren fra Coop Obs fant noe fristende. Det var lammelår. Jeg tror jeg aldri har smakt det, men det så veldig godt ut.

4 kommentarer

rottebloggen

Dato: 28.03.2012 Klokken: 01:16

naaamm... godteri <3 Har kantine hver fredag, men glemmer somoftest pengene -.- Men nor jeg husker penger kjøper jeg som oftest pizzabrød og litago :DD

Camilla Elise

Dato: 29.03.2012 Klokken: 14:27

rottebloggen:Ja, skikkelig digg!

Er det vanlig Litago? På kantinen på skolen min selger de BARE den lette litagoen, men den er jo ikke så god (syns jeg)...

rottebloggen

Dato: 30.03.2012 Klokken: 15:12

Ja det er helt vanelig litago :D Så dumt at de ikke selgen den hoss dere :/

Camilla Elise

Dato: 30.03.2012 Klokken: 15:21

rottebloggen:Ja, det er helt dustete. Vi må absolutt ha "sunnere kantine", de burde jo beholde den gode sjokolademelken.

Skriv en ny kommentar

hits