Søndag

I dag er det søndag, og jeg har vinterferie i tillegg! I dag har jeg ikke bare sittet på rumpa eller kjedet meg, har fått gjort litt forskjellig jeg. Først satt jeg litt på pc'en for å legge ut den videoen av flørtegutten, så løftet jeg opp Browny, etter det lagde jeg og mamma muffins, og vi har spilt Cluedo.

Løftet opp Browny

Browny var den eneste som ikke ble løftet opp i går, så da bestemte jeg meg for å løfte henne opp. Hun må jo få masse kos. Hun elsker å ligge langt oppe på meg, ikke i armkroken som Chocolate. Browny lå derfor oppe ved skulderen min. Hun lagde noen få koselyder av og til. eg satt der med henne, umm...15-20 minutter? Vi koste oss veldig!

Muffins

Pappa hadde kjøpt to pakker muffins fra Gaute's fristelser (pga tilbud selvfølgelig, ellers kjøper han ikke sånt). Jeg og mamma lagde den ene pakken i dag. Det sto ca. 15 muffins, men vi fikk til 17. Jeg tok bilder underveis, og mamma gjorde nok da mest av jobben. Etter at vi satt dem inn i ovnen, fant jeg fram krakk og klokke. Krakk for å ha noe å sitte på mens jeg så på de inni ovnen, og klokke for å ta tida. Muffinsene var ganske bløte, men gode var de. Jeg foretrekker Toro sine og hjemmelagde.

Cluedo

Cluedo er et ganske morsomt brettspill. Det går ut på å finne morderen, våpenet hun/han har brukt og rommet det har skjedd i. Først spilte jeg, storebror, mamma og lillebror det, og så spilte ikke storebror mer. Etter kort tid sluttet lillebror også med å spille det, og da endte det opp med at det var meg og mamma igjen. Vi spilte to runder, og så sluttet vi og. Det var fordi vi hadde spilt lenge nok.6 kommentarer

www.theaahu.blogg.no

Dato: 26.02.2012 Klokken: 16:32

Naaam ! :-D

Ninaforfatter

Dato: 26.02.2012 Klokken: 17:13

Veldig bra bilder! :-)

ørkenrotten

Dato: 26.02.2012 Klokken: 17:50

Så deilig ut med muffins, ha en fin søndag videre :)

Camilla Elise

Dato: 27.02.2012 Klokken: 10:52

www.theaahu.blogg.no:Ja! :D

Camilla Elise

Dato: 27.02.2012 Klokken: 10:53

Ninaforfatter:Jepp.

Camilla Elise

Dato: 27.02.2012 Klokken: 10:53

ørkenrotten:Det var supergodt. Takk!

Skriv en ny kommentar

hits