Titt inn i smykkeskrinet

I dette innlegget skal dere få se hvordan det ser ut inni smykkeskrinet mitt. Om dere leste det julegaveinnlegget, har dere sett det utenpå, men nå får dere se hvordan det er inni. Ganske stort, er det største jeg har til nå, så her har jeg mye plass. Er også et søtt lite smykkeskrin inni det store, som man kan ta med seg på tur. Eller ta det ut, for å få enda mer plass til smykker. Går også an å ha noen smykker oppi den når som helst. :))

Disse er perfekte å putte små øredobber i og smykkeanheng!Oppi den "lommen" har jeg øredobbene fra Zahra og anhenga som fulgte med et kjede.Ingen ringer der foreløbig. :PHar har denne fått plass. :)Smykkene fra onkel bor her. Hehe.Her ser du den lille jeg snakka om.Forfra-bilde av den lille.Litt av hulrommet der det lille smykkeskrinet pleier å stå. Vet ikke hva som er meninga med den silketråden...


Søte lille skrinet inni.Fint merke oppå smykkeskrinet. Jada, jada, vet det egentlig skulle bare handle om hvordan det var inni.The key...  Testa, funker med saks også. LOL!

Hvor man mange smykkeskrin har du? Har tre forresten. :)

Var mitt fint?

 

  • Dato:06.01.2012
  • Klokken:17:08
  • Kategori:
  • Vinter
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits