Julegavene jeg fikk i fjor

Rart å tenke på at det for litt siden var julaften, og det er jo nå i fjor... He, he, når vi går inn i et nytt år, sier jeg blant annet 2011 isteden for 2012. Dette innlegget skal handle om julegavene jeg fikk julen 2011! Jeg har ikke fått tatt bilde av alt, f.eks penger og godteri. Av Karoline (http://karrogirl.blogg.no) fikk jeg kjempedeilig godteri. Mesteparten har jeg spist opp, men jeg har igjen 2 kjærligheter. Og jeg trenger ikke ta bilder av noen pengelapper. Jeg fikk til sammen 900 penger, men har brukt litt på puslespill og en topp. Smykket fra Zahra+øredobber og smykke fra Chocolate fikk jeg også. Og så fikk jeg et armbånd fra onkel og tante, men det har jeg også glemt å ta bilde av. Kommer bilder av disse gavene senere, lover! Det fra Chocolateer jo ikke kjøpt av han da, men det sto "til Camilla fra Chocolate. Han har heller ikke skrivi det, siden marsvin kan ikke skrive akkurat.  

Nå skal du få se de julegavene jeg har tatt bilde av, er nesten alle!Melkesjokolade fra farmor og farfar.Disse var til alle her hjemme, og jeg har lest den Donald Duck Juleshow.
Smykker og "Mind game" fra en av onkelene mine. Den "Mind game" har jeg prøvd meg på, vanskelig!Pc-bag med mus og hodetelefoner. De er fra mamma og pappa. Hodetelefonene bruker jeg nå, og hører Rihanna-sanger på Youtube. ;-D
Smykkeskrin fra mamma og pappa! Det trengte jeg virkelig, har jo fått så mye smykker.Sjokoladen var i hvertfall supergod. Fra onkel.


Eneste vennegaven jeg husket å ta bilde av før dette innlegget. :P
Fra Emma i klassen min!Snowraceren min. Fra farmor og farfar!

Hva fikk du til jul,i fjor?

 

  • Dato:01.01.2012
  • Klokken:11:12
  • Kategori:
  • Vinter
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits