Julen 2011

Julen 2011 har vært helt fantastisk! For det første har jeg møtt mye familie, sett noen av vennene mine  (kom på julebukk til meg), spist meg god og mett på himmelsk julemat og julekakene, gavene, juletreet og så mye mer.


Juletreet og pyntingen

Juletreet kjøpte vi på Shell, der hadde de mange flotte, men vi fant raskt favoritten. Jeg og moren min valgte oss ut en nydelig edelgran. Hun betalte 500 kroner for det, hundre mer enn i fjor. Men det ser ut som at de bare setter opp prisene hele tida. På Shell hadde de billigere enn de juletrærne de hadde ved Kiwi. Han karen der tok jo 550 for de i den høyden vi var på jakt etter.

Pynting av juletreet gir meg med en gang julestemning. Å sette på pynten er noe av det beste med julen syns jeg. Og et hus syns jeg ikke er ordentlig julepynta uten et juletre.Julebukk

I går fikk jeg besøk av Karoline, Emma, Iselin, og Nicoline. De gikk julebukk! Det var utrolig vakkert å høre på at de sang, og så fikk de pepperkaker av oss. De kom også inn for å hilse på marsvina. Marsvina ble nok litt skremt i begynnelsen, siden Brazsilo gikk inn i huset sitt og Muffin var der alt. Og koseklumpene er jo ikke vant til å se vennene mine, akkurat...

Julematen

I år som i fjor, og alle cirka andre år hadde vi ribbe, julepølse (både stekt og kokt), poteter, pasta, og sånn ekkel saus... Jeg spiser ikke alt det jeg skrev opp, spiser bare julepølsa, og pasta. Pasta er jo ikke julemat, men vi spiser det for det.Poteter...Telys skaper stemning ved bordet.Det gjør også sånne lys.

Hvordan har deres jul vært? Fortell!

  • Dato:31.12.2011
  • Klokken:13:15
  • Kategori:
  • Vinter
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits