Smeltet sjokolade med nougat!

Hei! Nå har jeg smeltet sjokoladen som heter Minde Spesial. Det er vanlig melkesjokolade med nougat inni. Jeg hadde igjen 12 ruter fra i går, som jeg ville gjøre noe med. På forhånd hadde jeg bestemt meg for å smelte det jeg hadde igjen, og da ble det sånn at jeg gjorde det og!

Nå er jeg veldig fornøyd med resultatet. Det smakte sinnsykt godt, og pga nougaten ble den litt myk (og veldig mettende). Av de tolv rutene med sjokolade jeg hadde, ble det to muffinsformer til sammen. Det tok lang tid før det stivna, så jeg satt de i kjøleskapet en liten stund. Har også lagd en liten oppskrift, sånn at dere kan lage det selv.

 Smeltet sjokolade med nougat

Dette trenger du:

Nougatsjokolade

1 kjele eller stor bolle

1 bolle

Noen muffinsformer

Noe å røre med


Ta kjelen eller den store bollen og fyll den med varmt vann. Putt en bolle oppi vannbadet. Knekk opp sjokoladen i biter og legg det oppi den lille bollen. Når det begynner å smelte veldig, rører du rundt med en skje eller lignende. Etterhvert er alt smeltet. Da putter du den smelta sjokoladen oppi muffinsformer. Hell sjokoladen i muffinsformer.

Du putter muffinsformene inn i kjøleskapet og lar det stå i noen minutter. De er ferdige når sjokoladen er stiv.Måtte ta en liten smakebit på det som var igjen i bollen!I kjøleskapet!Ferdige!


Tommel opp!

Noen som kommer til å prøve?

 

  • Dato:27.11.2011
  • Klokken:16:40
  • Kategori:
  • Mat
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

The Key To ...

Dato: 27.11.2011 Klokken: 18:07

Det så veldig godt ut ^^

Camilla Elise

Dato: 29.11.2011 Klokken: 17:18

The Key To ...:Og det er det også! :)

Skriv en ny kommentar

hits