Besøk hos bestefar

Hei! I gårvar jeg på besøk hos bestefar på gamlehjemmet i Røyken sammen med mamma. Mamma og jeg møttes på røykerommet der bestefar og onkel var. Vi snakket en stund, og lo litt innimellom. Etter noe trivelig prating, trillet vi bestefar tilbake til rommet sitt. Ikke helt tilbake, alle stoppet og begynte å skravle igjen.

Onkel fortalte om noen plastdyr han hadde kjøpt i England. Dyrene var egentlig ment til den ene fetteren min, men ingen hadde kommet og hentet de. Så onkelen min sa at vi kunne ta det med til lillebroren min. Så begynte vi å gå igjen. Onkel dro hjem da. En mann kom gående. Han fulgte etter oss, og det så ikke ut som han skulle gi seg. Jeg merket det raskt og det var noe jeg ikke likte særlig. Han fortsatte å følge oss. Til og med inn på rommet til bestefar. Herregud! Mamma sa at han skulle gå, men han ville ikke. Heldigvis gikk han etterhvert.

Vi ble inne på bestefars rom veldig lenge. Slappe av, lese et gammelt brev, snakke, rydde bordet, snakke, snakke og snakke. Til slutt ville bestefar tilbake på røykerommet. Nå var det mye mørkere ute så jeg. Rullestolen trillet mamma og jeg trykket på en knapp utenfor røykerommet. Døra åpnet seg og vi gikk inn. Og jeg begynte å ta masse bilder!


 Stygt selvportrett....


Smykket mitt. Fikk det av Zahra, bestevennen min.Armbånd, genser og litt bukse.Fristende å ta bilder. :)

Dette er kameraet mitt som jeg tar bilder med. Akkurat der hadde jeg et speil foran meg, så nå vet dere litt hvordan det ser ut. 
Hva gjorde dere på søndag?

 

 

  • Dato:21.11.2011
  • Klokken:16:00
  • Kategori:
  • Høst
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

rottebloggen

Dato: 21.11.2011 Klokken: 21:15

Så koselig og besøke onkelen sin da! ;) På søndag såv jeg veeldig lenge og så chilla jeg resten av dagen egentlig! :))

Camilla Elise

Dato: 22.11.2011 Klokken: 19:31

rottebloggen:Ja, og sammen med bestefar ble det liksom ekstra koselig. :)

He, he.

Skriv en ny kommentar

hits