Ukesoppdatering uke 44

Jeg begynner med ukesoppdateringer igjen! Tror ikke det skjer noe spesielt i helgen, og da skader det ikke å ta det nå. La meg se, nei,  jeg husker ikke når jeg tok ukesoppdatering sist jeg. Har ikke gjort det på meeeeeeeeeeeeeeeegalenge.

Marsvina

Marsvina har det helt topp. De er glade og fornøyde og har gym i buret nesten hele tiden. Så blir de løftet opp for å få masse kos og gjerne gi fra seg våte barnefang... Egentlig har de ikke skjedd noe særlig annet. Men nå får Chocolate rent og tørt bur da.

Drømmen

Natt til i dag drømte jeg noe veldig søtt sånn jeg gjerne kunne håpet var ekte. Det er så utrolig hva et menneske faltisk kan drømme :D I den nydelige drømmen min drømte jeg om at Muffin var blitt mamma. Husker ikke hvor mange søte mønstrete unger jeg så hun hadde i drømmen, enten så var det 3 eller så var det 4. Awwww, dere skulle bare sett de bittesmå, søte herlighetene! Kunne ønske drømmen varte litt lenger.

Det var en fin drøm da. Jeg drømmer ofte mye rart. Alt fra den gutten i klassen jeg liker, til skjeletter og dyr. Det var noen år siden nå da, men jeg husker godt et mareritt jeg hadde. Jeg var et skjelett sammen med noen andre skjeletter på en gammel sjørøverskute av litt mørkt tre. Så var det spindelvev overalt nesten, kister, edderkopper osv... Og da jeg våknet opp følte det ut som jeg var et skjelett. LOL!Jeg ble dritfornøyd med dette bildet. Råfint og skarpt, det er sånn det skal være!

Halloween

På mandag var det halloween. Vennegjengen min bestemte seg litt seint om vi skulle gå eller ikke, men det ble til at vi fikk oss en tur for å skremme andre og få godteri som fortjent allikevel. Det var jeg, Karoline, Iselin, Emma og Savan som gikk. Zahra kunne dessverre ikke. I fjor fikk vi mer godis enn i år, men nå hadde vi litt nybegynnerulykke. Vi møtte gå en del før det var noen som ga oss godteri.

Jeg var heks. Kostymet mitt var jo i størrelse 180, men liten i størrelsen. Det var bra. Mamma møtte bare heise opp kjolen litt med knappenåler og belte. Ellers ville jeg bare snuble i mine egne bein og ødelegge kjolen, samt miste alt godteriet i bakken. Savan var også heks. Jeg glemmer aldri den morsomme maska hun hadde på seg, hihi.

Med et godterifantom i huset kalt Camilla Elise, varer ikke godteriet særlig lenge. For å ha igjen godteri til søndag, må jeg godterisultestreike. Nå har jeg bare igjen 2 ting. Det meste lekte gjemsel i magen min allerede på halloween og tirsdag, for å si det sånn.Buhuhuhu, hvor er det blitt av alt det andre godteriet mitt?Bakpå Gomp-esken er det en fotball. Den jeg liker, liker fotball. :))EN FANTASTISK NYHET!!!

På skolen i dag, etter to timer med K&H, fikk jeg vite en fantastisk nyhet. VI SKAL FÅ EN NY JENTE I KLASSEN! Endelig, vi har jo bare fått nye gutter i klassen før. Jenta er fra Thailand og kan ikke norsk. Hun begynner den 17.november tror jeg det var. Jeg gleder meg så mye til å møte henne. Jeg håper vi blir gode venner, og at hun lærer seg norsk snart. Klarer nesten ikke å vente, jeg er så spent. Jeg lurer på mye jeg skal spørre henne om når hun får lært seg dette språket.

 

  • Dato:04.11.2011
  • Klokken:17:52
  • Kategori:
  • Høst
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

benedicte >.<

Dato: 16.11.2011 Klokken: 19:36

LOL!

Camilla Elise

Dato: 19.11.2011 Klokken: 19:56

benedicte >.<:He,he.

Skriv en ny kommentar

hits