Oppdatering fra i går-film, blad og ny topp!

På fredagen som var i går, var det som vanlig kosekveld med mamma. Vi så på en film, som het Enchanted, det var i hvertfall en litt veldig morsom vri på Askepott. Ikke den teite, kjedelige vanlige Askepott-filmen. Men en morsom, romantisk film. Vi så den på dagen, mens jeg hadde gjort i stand grønne druer og mamma røde, jeg hadde helt oppi potetgull i en bolle, og så hadde vi funnet frem pepperkakeboksen. Nå har de endelig fått inn Bisca's gode pepperkaker i butikken! 


Etter at vi hadde sett ferdig den, ordnet faren min i stand pizza. Han kjøpte på Miami Pizza, tror jeg. Den pizzaen kjøpte han til mamma, han selv og storebror. Men han kjøpte favorittpizzaen min til meg og lillebror. Den var ikke kjøpt på noe pizzasted, rett og slett på en helt vanlig matbutikk. Jeg er bare sååå dilla på Grandiosa Pepperoni! Første gang jeg spiste den, var på skolen. Hver tirsdag har vi kantine i storefri og da selger de blant annet biter av den pizzaen for 8 kroner. Nam, nam, nam, nam... Etter at jeg smakte den i kantina, begynte vi å kjøpe den som middag hjemme oftere.

Da jeg og mamma hadde spist opp var vi mette og fornøyde. Nå skulle vi på shopping! Jeg fikk litt mascara på øyevippene mine. Så sjekket jeg om jeg hadde lommebok, kamera og speil i veska. Det hadde jeg. Mamma fant fram veska si, og vi gikk ut den lyse døra hjemme. Jeg i pensko med paljetter, og mamma, nei, det husker jeg ikke. Om noen minutter var vi allerede framme ved Buskerud Storsenter. Fra stedet jeg bor til Buskerud Storsenter er det ikke langt i det hele tatt! Først var vi innom Økonomisko.

Jeg og mamma skikket og lette, men vi fant aldri noen kule billige vanntette støvler. Vi gikk til butikken på den andre siden. Butikken vi gikk innom nå var Eurosko. Der hadde de heller ikke det jeg var på jakt etter. Jeg vet godt at de har dyre priser på Dna, men vi bare gikk inn der for moroskyld. Jeg kan si dere to ting om den butikken: Nesten alle sko koster godt over 1000, og de selger for mye skinnsko. Snakker om dyremishandling!

H&M var neste stopp. Der, endelig! Der hadde de billige, flotte støvler. De kostet 300 kr. Så nå har jeg støvler for i år og starten av neste år. Vinteren er to ganger i året, vet dere. Eller, selv om jeg fikk meg støvler, er de ikke vanntette. Men den våteste vinterperioden er jo når det nærmer seg våren. På H&M fant jeg også en topp jeg har lett etter lenge. Den er med det leppe, tunge og tenner-merket. Aaaaaaarg! Hvorfor skal være så dårlig til å forklare?

 Rolling Stones, ja!

Til slutt nærmet det seg stengetid, men ikke for  Coop Obs! Coop er jo oppe til 22:00. Mamma lovte meg at jeg skulle få velge meg ut et jenteblad. Jeg så på bladene i bladhyllene lenge. Fra før liker jeg Kamille, men denne utgaven var litt tynn, så den ville jeg ikke ha. Mange jenter i klassen min leser Topp, men det er for mye Justin Bieber spør du meg. Jeg hater han, er jo rene jenta, babyen, homsen. Men husk, dette var min mening om han. Jeg fant et blad som het KK Jul. Et meget tjukt blad.

Det så ut til å være mye interresant der. Jeg kikket i det. Det så veldig spennende ut. Veldig mye tips til jul! Så var det også litt mote og interiør. Perkekt. Så dette bladet valgte jeg. Hå, hå, det er jammen interresant skal jeg si dere. Nå har jeg lest nesten hele bladet, hver eneste setning til nå! Og det er ikke så mye teit reklame der heller! Pjoo. Jeg andbefaler KK Jul på det sterkeste.
Hvordan har fredagen deres vært?

Har du sett Enchanted?

Har du sånn topp?

Har du dette bladet?

 

10 kommentarer

Marie&Lucia&Trille♥

Dato: 22.10.2011 Klokken: 12:19

Jeg har sett filmen ja.

Jeg liker DNA jeg. De har jo masse fine pensko, stoffsko. Det er jo ikke bare ekte skinn.. Dna er en av mine fav sko butikker! :) Har faktisk støvler derifra. Hihi ^^

husdyrdagboken

Dato: 22.10.2011 Klokken: 19:12

Jeg har sett filmen for lenge siden en gang :-)

Camilla Elise

Dato: 23.10.2011 Klokken: 09:01

Marie&Lucia&Trille:Du syns vel denvar bra? ;)

Butikken der jeg bor er knøttis, og der er det ikke så lett å finne annet enn skinnsko. Vi fant noen stoffsko, men de var så dyre... Hi, hi.

Camilla Elise

Dato: 23.10.2011 Klokken: 09:02

husdyrdagboken::-)

Adele - kommenterer tilbake

Dato: 23.10.2011 Klokken: 10:16

Så koseligt!

Har lik topp :D

Camilla Elise

Dato: 23.10.2011 Klokken: 10:24

Adele:Takk!

He, he. Jeg falt for den toppen ved første blikk, og da måtte jeg bare kjøpe den! :D

Marie&Lucia&Trille♥

Dato: 27.10.2011 Klokken: 17:53

Jeg synes den filmen var bra ja ;)

Marie&Lucia&Trille♥

Dato: 27.10.2011 Klokken: 17:54

PS: Jeg har stoffsko derifra :D Hvis du mener sånne kawasaki stoffsko så har jeg sånne i lilla :D

Camilla Elise

Dato: 29.10.2011 Klokken: 10:05

Marie&Lucia&Trille:Jeg og. ;)

Camilla Elise

Dato: 29.10.2011 Klokken: 10:07

Marie&Lucia&Trille:Høres fint ut!

Skriv en ny kommentar

hits