MIF-hytta og Hagatjern


Jeg var på MIF-hytta på tirsdag med familien min; mamma, pappa, verdens verste lillebror og storebror. Der tok jeg masse bilder (er alltid glad når jeg tar haugevis av bilder), masse, masse! Det var egentlig ganske koselig der oppe. Jeg har vært der før da, men det var en god stund siden.

Den forrige gangen jeg var der, husker jeg at jeg fant en hjertestein. Ja, den var formet som et hjerte. Steinen var utrolig vakker, men så klarte jeg å miste den noen meter lenger borte. Den gangen fant jeg den aldri igjen.Før vi kom opp til den parkeringsplassen, møtte vi noen kjempesøte ponnier! Aww...Herregud, de var nydelige, og rampete.Disse to var mørkere, utrolig flotte!Her har vi rampegutten, viser tunga. Den var så søt at jeg fikk lyst på den. Hi, hi.Her har vi begynt på runden.Det bare fristet så veldig å ta dette bildet. I mine øyne så det ut som veien inn i en meget vakker skog med masse dyr!Jeg kunne tenkt meg at det treet byttet farge til oransje, isteden for gul. Det blir liksom litt mer høststemning.Tja, hadde ikke akkurat bestilt maurtue til turen, men den var fin nok til å bli tatt bilde av!Bjørketre med plaster på.Noen gresstuster.Den lange landevei...Smil til fotografen! :DEt ikke så veldig fint selvportrett.Håret mitt blafrer i vinden.Yey! Dette bildet ble fint!Har ikke så veldig mye å si om dette bildet, nei.Jeg må innrømme at jeg elsker å ta portretter.Det var brattere enn bildet viser...Klatre-Camilla! Det var ikke langt ned til bakken, da.

Et bilde som ble tatt før vi dro ned til Hagatjern.Hagatjern...Stort og flott!Ååå, det var veldig vakkert der.Jeg tegnet et hjerte på stranda.Skoen min, ja.Jeg ga kameraet mitt til pappa, sånn at han kunne ta litt bilder av meg!

Har du vært på MIF-hytta eller Hagatjern før?

  • Dato:07.10.2011
  • Klokken:10:25
  • Kategori:
  • Høst
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

bettygirl.blogg.no

Dato: 07.10.2011 Klokken: 10:43

Har hytte på hagatjern! Og du ser hytta mi på det ene bildet der:P ja, jeg er liksom oppvokt i skauen da. MIF-hytta er nesten der vi har hytte så jeg har vært på begge stedene VELDIG; VELDIG mye!

-benedicte :)

Camilla Elise

Dato: 07.10.2011 Klokken: 15:06

bettygirl.blogg.no:Så gøy! Okei. Det er veldig vakker natur der, bare elsker stedet.

Skriv en ny kommentar

hits