Uke 20-Hva har skjedd?

Det har skjedd en del i forrige uke som jeg gjerne vil dele med dere.

17 mai!

I forrige uke var det 17.mai. Jeg vil fortelle at jeg først og fremst hadde en fin dag. Det var slitsomt å gå i toget, men det ble bedre da vi kom tilbaken til skolen. Da fikk vi Solrik og det var godt for å slukke tørsten. Så fikk jeg noen får russekort (samler på det). Etterpå kunne vi gå til familien vår og da fikk jeg en stor mettende muffins. Den var lys og hadde glasur på seg. Men den var ikke nok til å mette meg!

Skolen

Den har vært drittkjedelig som vanlig. Lærer jo bare ting en smart hjerne som meg kan fra før av. Det eneste positive med skolen er venner og at man kan få en god jobb hvis man arbeider bra.

Det har ikke vært så mye lekser i følge Vera. Men jeg satt oppe på kveldene mens jeg ennå ikke var ferdig og stressa over hvor mye slaveri man må gjøre i fritiden.

Vi har noe som heter ordenselever. Jeg og drømmegutten Iver var ordenselever i uke 20. Det er så mye kjedelig å gjøre. Kaste søppel, rydde opp etter andre, dele ut ark, JA RETT OG SLETT BARE SLAVERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grrrr!!!!!!

Marsvina

Nå er vi sikre, Browny er gravid! Da vi løftet henne opp på fredag eller lørdag (husker ikke når...), kjente vi bevegelse i magen og minispark. Kullet kommer ikke før 6-8. juni, tror vi. Dette blir gøy! Magen er stor!

♥Hva syns du om innlegget?♥

♥Skal jeg fortsette med ukesoppdateringer?♥

  • Dato:23.05.2011
  • Klokken:16:01
  • Kategori:
  • Vår
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

NEPAZ

Dato: 23.05.2011 Klokken: 16:06

Kjempefint innlegg! =)

Fortsett! =D

rottebloggen

Dato: 23.05.2011 Klokken: 19:19

Gleder meg til og se ungene!!

Helt enig med deg om at skolen nesten bare er slaveri!!!

Camilla Elise

Dato: 24.05.2011 Klokken: 16:12

NEPAZ:Takk!

Ja, det skal jeg gjøre. =)

Camilla Elise

Dato: 24.05.2011 Klokken: 16:14

rottebloggen:Jeg og!

Ja, i hvertfall når man må gjøre lekser etter slaveriet.

Skriv en ny kommentar

hits