Hamsterlysten min blir større og større!

Jo mer jeg leser hamsterblogger og bøker, jo mer har jeg lyst på et hamster. Men jeg har verken utstyr eller penger til å kjøpe det! Mat har vi, pga marsvinene. De spiser også en gnagerblanding, som også er ment for hamstere også, siden den har frø, korn og tørrfôr. Dessuten er det bilde av et hamster der og det står at den også er for hamstere.

Mine to favoritthamsterblogger

Jeg har to hamsterblogger som jeg liker ekstremt mye. Hadde tre, men Hamsterkroken har sluttet. Den bloggen betydde alt for meg. Så de hamsterbloggene jeg liker best nå er http://hamzter.blogg.no og http://hamsterhiet.blogg.no. Begge driver med oppdrett og sånn, så jeg får se mye hamsterbilder med både små og store hamstere. Dessuten lærer jeg mye mer om hamstere. Mye av det jeg har lest i bøker leser jeg også om på hamsterblogger.

Her kommer to hamsterbilder fra Google!Hvilken rase????

Jeg syns at alle hamstere er søte, men jeg trodde jeg hadde bestemt meg.  Har nemlig planlagt å ha et syriskt hamster. De er søte, lette å temme osv. Men dverghamstere er så søte de også!!!! Se på det bildet av den dverghamsteren i løpehjulet over denne teksten! Jeg klarer rett og slett ikke å bestemme meg. Syrisk hamster blir nok det jeg bestemmer meg for, siden de er større en dverghamstere, og da er de nok mer passe for nybegynnere som meg.

Flere problemer

Det er ikke nok med at jeg ikke ar penger til utstyr nei! Hjemme hos meg er det verken plass (selv om jeg mener det), og får ikke lov av pappa. Det er så urettferdig!!!! Grrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noen ideèr??? Husk forokonkurransen! Sliter veldig med deltagere nå, bare 7 påmeldte. Egentlig 8 men hun første hadde ikke lagd noen innlegg om det, og hun har sluttet å blogge! http://camillasparadis.blogg.no/1301768559_fotokonkurranse.html

Hilsen fra meg og Chocolate.


4 kommentarer

Hamsterhiet

Dato: 26.04.2011 Klokken: 08:55

Så koselig at du liker bloggen min! Tusen takk ;D

Den nederste hamsteren er en roborovski hamster. Kjempe søte :D

Camilla Elise

Dato: 26.04.2011 Klokken: 09:14

Hamsterhiet:Bare hyggelig! =D

Ja, jeg trodde nok det. Men var ikke 100% sikker. Var circa 97% sikker.

♥ Hamsterkroken

Dato: 26.04.2011 Klokken: 21:48

Tnaw, visste ikke at bloggen betydde så mye for deg. :o

Jeg håper virkelig du kan få hamster. Du er og blir nok en god hamstereier. Du er jo kjempeflink med marsvin! :-)

Camilla Elise

Dato: 27.04.2011 Klokken: 15:19

Hamsterkroken:Jo da, det gjør den!

Ja, det håper jeg også.

Skriv en ny kommentar

hits