Chocolate skal få egen blogg!

Nå har jeg funnet ut noe. Jeg vil nemlig lage en blogg til Chocolate! Har planlagt en del, f.eks designet. Det skal være være et bilde av høy, der hvor jeg nå har lysegrønt på bloggen min. Headeren skal ha et bilde av enten bare Chocolate, eller av hele familien. Profilbildet han skal ha, viser at han liker å leke "busktroll".

Det kommer selvfølgelig til å være jeg som skriver, siden marsvin kan ikke skrive... Han skal legge ut mye info, f.eks om familien hans. Bloggen skal handle om hverdagen til Chocolate. Det kommer også til å handle om hva han har opplevd og hva han opplever. Dette blir gøy for meg! Håper mange vil lese bloggen hans.

Men hvis noen vil lese den bloggen, må jeg først og fremst lage den. Så må jeg finne på et navn. Kanskje bloggen skal hete chocolate.blogg.no. Håper det bloggnavnet ikke er opptatt... Eller så kan jeg jo kalle bloggen, godguttenchocolate.blogg.no. Eller det ble litt for langt, kanskje. Vel, jeg skal gi en beskjed til dere på denne bloggen, når Chocolate sin blogg er ferdig. Da skal jeg sende dere en link til bloggen hans.At Chocolate skal få egen blogg, må feires med fyrverkeri!!!

Synes dere at idèen min var lur?

Skal dere kanskje bli fast leser på bloggen til Chocolate?

Skal dere lage en egen blogg til dyret/dyrene dine?

  • Dato:25.03.2011
  • Klokken:15:21
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Ninaforfatter

Dato: 25.03.2011 Klokken: 16:26

Jeg gleder meg! :-)

kakaduen andy

Dato: 25.03.2011 Klokken: 16:51

Veldig lurt. Jeg har egen blogg og jeg er en kakadue. Skriver også om hverdagen min. Noen ganger skriver jeg hver dag, andre ganger kan det gå en uke. Det er jo fordi det ikke er alltid det skjer så mye spennende. Også er det gøy for folka mine også, en nettdagbok om meg:-)))

Camilla Elise

Dato: 27.03.2011 Klokken: 13:33

kakaduen andy: Fint det. Men jeg har et problem! Jeg prøvde å lage blogg til Chocolate, men det gikk ikke å bruke den samme e-postadressen!!!! Jeg søkte også på det bloggnavnet Chocolate skulle få, men det var IKKE opptatt. Hva skal jeg gjøre nå??!! Jeg står bom fast, i hvertfall...

Skriv en ny kommentar

hits