Kullet til Browny.

Endelig har hun fått unger! Eller lettere sagt, hun fikk det i går før jeg begynte på skolen. Browny fikk tre, små, marsvinbabyer! Vi har ikke planer om å selge hjerteknuserne. Den ene heter Brazsilo og er lillebroren min sin, den andre er min og skal hete Crystal (hvis det er jente) eller Salameno (hvis det er gutt) . Og storebroren min har ikke kommet med forslag om navn til hans hjerteknuser.

 Jeg vet ikke hva Browny syns om ungene som er under henne og drikker melk, mens hun spiser. Både Browny (moren) og Chocolate (faren) elsker babyene. Vi trengte ikke å flytte hannen vekk fra hunnen engang!  De dagene før Browny fødte, lå Chocolate inntil magen hennes mens han ventet og ventet og hørte babyene. Alle ungene er Teddymarsvin, akkurat som pappaen dems. I går fikk vi til å med lov av Browny til å løfte ungene og ha dem i hånda litt.

Fødselen gikk 100% bra denne gangen, hedigvis. Har mer tid til å skrive om babyene til Browny i vinterferien som begynner etter at jeg slutter på skolen i morgen. Da har jeg antageligvis funnet ut mer om dem også.                           Her er noen bilder av kullet:

♥Browny og Brazsilo♥

♥Crystal/Salameno♥
♥Crystal/Salameno og Brazsilo♥

♥De elsker mammaen sin, Browny♥
♥De elsker Chocolate også, som er en stolt pappa♥

Ps: Den babyen som er nærmest Chocolate´s rumpe er storebroren min sin.

Hva syntes dere om babyene?
Blogges!

  • Dato:24.02.2011
  • Klokken:17:02
  • Kategori:
  • Marsvin
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Hege

Dato: 24.02.2011 Klokken: 17:17

Gratulrerer:)

Ninaforfatter

Dato: 24.02.2011 Klokken: 19:08

Så fine bilder! :-D

Nydelige små hjerteknusere. <3

Maren

Dato: 24.02.2011 Klokken: 20:16

Kjempesøte ;D

Chesca

Dato: 24.02.2011 Klokken: 22:50

Fint blogg :D

Skriv en ny kommentar

hits